KLINISK DIÆTIST
Kostplaner & Vægttab
Kostvejledning & Livsstilsændring

 

kostplan,kostplaner,vægttab,klinisk diætist,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring
AUT. KLINISK DIÆTIST
Cand. Scient i Klinisk Ernæring

kostplan,kostplaner,vægttab,klinisk diætist,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring

Professionel vejledning

Få den hjælp og støtte du har brug for. Du får kompetent vejledning med udgangspunkt i dine eksisterende vaner og præferencer.

Tips og gode råd

Pas godt på dine tarmbakterier

Pas godt på dine tarmbakterier

Hvis du spiser sundt, er dine tarmbakterier dine bedste venner. Tarmens mikrobiota er et komplekst økosystem, og dens betydning for sundhed og sygdom er de senere år blevet det ”nye sort” indenfor forskning.

Hvor meget får du for 100 kcal?

Hvor meget får du for 100 kcal?

Umiddelbart er der ikke dokumentation for at mellemmåltider er gavnlige i forbindelse med et vægttab, og det er en skrøne, at mellemmåltider holder din forbrænding i gang. For nogle kan mellemmåltider dog være en god ide.

Har du styr på portionsstørrelser?

Har du styr på portionsstørrelser?

Hvis du vil tabe dig, kan det være en god ide at spise mindre portioner. Hvis du spiser af en stor tallerken, er det nemt at fylde hele tallerkenen, og dermed indtager du hurtigt for mange kalorier.

Det siger kunderne

klinisk diætist,vægttab,kostplan,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring

"Malene er utrolig dygtig og imødekommende, nem at tale med og meget åben og forstående." Anne

"Jeg synes helt afgjort, at det gør en kæmpe forskel at komme til en professionel vejleder. En der ved, hvad hun taler om. Malene er utrolig dygtig, og jeg kan på det varmeste anbefale hende." Marianne

"Jeg har prøvet at tabe mig og ændre livsstil et utalt af gange. Det var først, da jeg tog den vigtige beslutning at få professionel og personlig vejledning, at jeg nåede mit mål.Nikolaj

Brugsvilkår og handelsbetingelser

Dækning

Disse brugsvilkår regulerer forholdet til brugere af malenelyngesen.dk, personer og/eller institutioner/organisationer/virksomheder der samarbejder med Malene Lyngesen, modtagere af ydelser udbudt af Malene Lyngesen samt mellem brugere, der interagerer med og via malenelyngesen.dk.

Fortrydelsesret

Ved køb af digitale produkter, såsom kostplaner der kan downloades, er der undtagelser til fortrydelsesretten. Fortrydelsesretten efter Forbrugeraftaleloven finder således ikke anvendelse på levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium. Kunder, der handler på malenelyngesen.dk accepterer, at fortrydelsesretten ikke er gældende ved køb af digitale produkter.

Copyright

Malene Lyngesen har ophavsret til alt indhold på websitet malenelyngesen.dk. Dette gælder både tekstindhold, produkttitler, ydelser og koncepter, billeder, grafik samt øvrigt indhold. Indhold må ikke anvendes uden forudgående skriftlig tilladelse fra Malene Lyngesen. Dog må indhold citeres ved tydelig kildeangivelse.

Privatlivspolitik

Det er op til dig, om du vil afgive personlige oplysninger, når du handler på siden eller tilmelder dig nyhedsbrevet. Oplysningerne anvendes alene til at kunne sende dig brochurer, invitationer og andre nyttige oplysninger.

Dine oplysninger videregives ikke til andre, medmindre du specifikt har samtykket til det.

Ansvar og rettigheder

Malene Lyngesen forbeholder sig ret til, uden varsel, at ændre på alle vilkår, nævnt på malenelyngesen.dk uden at kunne blive draget til ansvar for konsekvenser for anden part heraf. Malene Lyngesen kan ikke forpligtes til, at følge angivne vilkår bagudrettet, for så vidt at de er blevet ændret og offentliggjort på tidspunktet for et eventuelt krav og der ikke forud er indgået mundtlig eller skriftlig aftale med Malene Lyngesen om andre vilkår.

Der tages forbehold for fejl og ændringer på malenelyngesen.dk.

Ansvarsfraskrivelse:

Malene Lyngesen fralægger sig et hvert ansvar i forbindelse med andre personers og/eller virksomheders/organisationers anvendelse af viden og indhold hentet fra websitet malenelyngesen.dk. Anvendes viden eller information hentet fra malenelyngesen.dk er dette på 100% eget ansvar for den/de, der foretager anvendelsen. malenelyngesen.dk eller Malene Lyngesen kan ikke stilles til ansvar eller på nogen måde gøres erstatningspligtig i forbindelse med eventuelt tab eller anden skade, såvel personlig som erhvervsmæssig, i relation til denne anvendelse.

Viden og indhold, der tilbydes fra malenelyngesen.dk skal alene betragtes som tilbud og anvendelsen er frivillig. Såfremt der er indgået betaling for ydelsen er køber (kunde hos Malene Lyngesen) indforstået med at fralægge sig enhver ret til erstatning og ligeledes indforstået med, at samarbejdet med Malene Lyngesen er frivilligt og på eget initiativ, hvad end ydelsen fra Malene Lyngesens side er gratis eller kommerciel. Køber (kunde hos Malene Lyngesen) accepterer således, at Malene Lyngesen er ansvarsfri og ikke kan stilles til ansvar på nogen måde i forbindelse med tab eller anden skade, såvel personligt som erhvervsmæssigt i forhold til samarbejdet med eller relationen mellem kunde/køber og Malene Lyngesen.

Accept af vilkår og betingelser

Denne aftale, som accepteres i kraft af anvendelse af webstedet samt ved indgåelse af samarbejder eller forløb hos Malene Lyngesen, indeholder hele aftalen mellem dig og Malene Lyngesen vedrørende anvendelsen af webstedet og/eller tjenester udbudt af Malene Lyngesen. Hvis nogen bestemmelse i denne aftale kendes ugyldig, skal den resterende del af denne aftale, fortsat fungere i fuld kraft og effekt.

Ved at anvende viden og indhold fra malenelyngesen.dk eller ved at indgå nogen form for samarbejde med eller anden professionel relation til Malene Lyngesen, accepteres ovenstående vilkår uden forbehold.

Kontakt og information

Hvis du har spørgsmål om nærværende rettigheder og begrænsninger, kan du kontakte mig ved hjælp af kontaktformularen.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt. Du kan se mine priser her » 

Følg med

Kom med på mit nyhedsfeed - så får du direkte besked om særlige tilbud, produkter og spændende nyheder - før alle andre.

© Copyright 2020 - Malene Lyngesen. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.