KLINISK DIÆTIST
Kostplaner & Vægttab
Kostvejledning & Livsstilsændring

 

kostplan,kostplaner,vægttab,klinisk diætist,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring
AUT. KLINISK DIÆTIST
Cand. Scient i Klinisk Ernæring

kostplan,kostplaner,vægttab,klinisk diætist,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring

Professionel vejledning

Få den hjælp og støtte du har brug for. Du får kompetent vejledning med udgangspunkt i dine eksisterende vaner og præferencer.

Tips og gode råd

Pas godt på dine tarmbakterier

Pas godt på dine tarmbakterier

Hvis du spiser sundt, er dine tarmbakterier dine bedste venner. Tarmens mikrobiota er et komplekst økosystem, og dens betydning for sundhed og sygdom er de senere år blevet det ”nye sort” indenfor forskning.

Hvor meget får du for 100 kcal?

Hvor meget får du for 100 kcal?

Umiddelbart er der ikke dokumentation for at mellemmåltider er gavnlige i forbindelse med et vægttab, og det er en skrøne, at mellemmåltider holder din forbrænding i gang. For nogle kan mellemmåltider dog være en god ide.

Har du styr på portionsstørrelser?

Har du styr på portionsstørrelser?

Hvis du vil tabe dig, kan det være en god ide at spise mindre portioner. Hvis du spiser af en stor tallerken, er det nemt at fylde hele tallerkenen, og dermed indtager du hurtigt for mange kalorier.

Det siger kunderne

klinisk diætist,vægttab,kostplan,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring

"Malene er utrolig dygtig og imødekommende, nem at tale med og meget åben og forstående." Anne

"Jeg synes helt afgjort, at det gør en kæmpe forskel at komme til en professionel vejleder. En der ved, hvad hun taler om. Malene er utrolig dygtig, og jeg kan på det varmeste anbefale hende." Marianne

"Jeg har prøvet at tabe mig og ændre livsstil et utalt af gange. Det var først, da jeg tog den vigtige beslutning at få professionel og personlig vejledning, at jeg nåede mit mål.Nikolaj

Diætvejledning

Som autoriseret klinisk diætist og kandidat i klinisk ernæring er jeg uddannet i at planlægge og gennemføre individuel diætbehandling. Jeg tilbyder professionel og kompetent vejledning af meget høj kvalitet med afsæt i nyeste viden og officielle anbefalinger.

Kontakt mig gerne via kontaktformularen for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.
Vægttab. Aut. Klinisk Diætist. Jeg tilbyder højt specialiseret kostvejledning, kostplaner, diætvejledning, vejledning i vægttab, slankekur, sundhed og livsstil samt livsstilsændringer.

Vægttab

Er du parat og motiveret til at ændre dine vaner og derigennem nå dit mål om vægttab og et sundere liv? Få professionel hjælp til varigt vægttab, og navigér uden om mediernes faldgruber.

Læs mere

Kosttjek og personlig kostplan. Aut. Klinisk Diætist. Jeg tilbyder højt specialiseret kostvejledning, kostplaner, diætvejledning, vejledning i vægttab, slankekur, sundhed og livsstil samt livsstilsændringer.

Kosttjek og personlig kostplan

Jeg tilbyder online kosttjek af dine nuværende vaner. Du kan også få udarbejdet din helt personlige kostplan, eller du kan købe en af mine standardkostplaner og downloade den med det samme.

Læs mere

Mave-Tarm. Aut. Klinisk Diætist. Jeg tilbyder højt specialiseret kostvejledning, kostplaner, diætvejledning, vejledning i vægttab, slankekur, sundhed og livsstil samt livsstilsændringer.

Mave-Tarm

Det kan være udfordrende at have en mave-tarm sygdom, og for mange betyder det forringet livskvalitet og nedsat social kontakt. Den rette professionelle vejledning kan være en stor hjælp.

Læs mere

Hjertevenlig kost. Aut. Klinisk Diætist. Jeg tilbyder højt specialiseret kostvejledning, kostplaner, diætvejledning, vejledning i vægttab, slankekur, sundhed og livsstil samt livsstilsændringer.

Hjertevenlig kost

Rigtig mange danskere lever med en hjerte-karsygdom, eksempelvis for højt blodtryk og for højt kolestrol(fedt) i blodet. Der kan være stor gavn af kost-og livstilsændringer, da hjertevenlig kost og fysisk aktivitet nedsætter risikoen for at udvikle eller forværre hjerte-karsygdom.

Læs mere

Diabetes. Aut. Klinisk Diætist. Jeg tilbyder højt specialiseret kostvejledning, kostplaner, diætvejledning, vejledning i vægttab, slankekur, sundhed og livsstil samt livsstilsændringer.

Diabetes

Sund kost er en væsentlig del af behandling af diabetes og kan bedre dit liv som diabetiker. Her kan jeg hjælpe dig med seneste viden om kost og motion i behandling af diabetes, og du får konkrete forslag til hvordan du tilpasser de nødvendige ændringer til din hverdag.

Læs mere

Underernæring & utilsigtet vægttab. Aut. Klinisk Diætist. Jeg tilbyder højt specialiseret kostvejledning, kostplaner, diætvejledning, vejledning i vægttab, slankekur, sundhed og livsstil samt livsstilsændringer.

Underernæring & utilsigtet vægttab

Det kan være svært og opleves som uoverkommeligt at spise tilstrækkeligt, når appetitten er udfordret. Netop i sådan en situation er det vigtigt med professionel vejledning for at sikre, at din krop får de næringsstoffer, den har brug for.

Læs mere

Undervisning og foredrag. Aut. Klinisk Diætist. Jeg tilbyder højt specialiseret kostvejledning, kostplaner, diætvejledning, vejledning i vægttab, slankekur, sundhed og livsstil samt livsstilsændringer.

Undervisning og foredrag

Jeg har mange års undervisningserfaring og tilbyder undervisning og foredrag om kost og ernæring til private og offentlige virksomheder, uddannelsesinstitutioner, privatpraktiserende læger og patientforeninger.

Læs mereKontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt. Du kan se mine priser her » 

Samarbejde med Coach

Jeg har et tæt samarbejde med en Kognitiv Coach, som er specialiseret i at hjælpe med at skabe motivation, forandringer og realisere ønskede mål.

Følg med

Kom med på mit nyhedsfeed - så får du direkte besked om særlige tilbud, produkter og spændende nyheder - før alle andre.

© Copyright 2020 - Malene Lyngesen. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.