kostplan,kostplaner,vægttab,klinisk diætist,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring
AUT. KLINISK DIÆTIST
Cand. Scient i Klinisk Ernæring

kostplan,kostplaner,vægttab,klinisk diætist,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring

Professionel vejledning

Få den hjælp og støtte du har brug for. Du får kompetent vejledning med udgangspunkt i dine eksisterende vaner og præferencer.

Tips og gode råd

Pas godt på dine tarmbakterier

Pas godt på dine tarmbakterier

Hvis du spiser sundt, er dine tarmbakterier dine bedste venner. Tarmens mikrobiota er et komplekst økosystem, og dens betydning for sundhed og sygdom er de senere år blevet det ”nye sort” indenfor forskning.

Hvor meget får du for 100 kcal?

Hvor meget får du for 100 kcal?

Umiddelbart er der ikke dokumentation for at mellemmåltider er gavnlige i forbindelse med et vægttab, og det er en skrøne, at mellemmåltider holder din forbrænding i gang. For nogle kan mellemmåltider dog være en god ide.

Har du styr på portionsstørrelser?

Har du styr på portionsstørrelser?

Hvis du vil tabe dig, kan det være en god ide at spise mindre portioner. Hvis du spiser af en stor tallerken, er det nemt at fylde hele tallerkenen, og dermed indtager du hurtigt for mange kalorier.

Det siger kunderne

klinisk diætist,vægttab,kostplan,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring

"Malene er utrolig dygtig og imødekommende, nem at tale med og meget åben og forstående." Anne

"Jeg synes helt afgjort, at det gør en kæmpe forskel at komme til en professionel vejleder. En der ved, hvad hun taler om. Malene er utrolig dygtig, og jeg kan på det varmeste anbefale hende." Marianne

"Jeg har prøvet at tabe mig og ændre livsstil et utalt af gange. Det var først, da jeg tog den vigtige beslutning at få professionel og personlig vejledning, at jeg nåede mit mål.Nikolaj

Vægttab

Er du parat og motiveret til at ændre dine vaner og derigennem nå dit mål om vægttab og et sundere liv?

Få professionel hjælp til varigt vægttab, og navigér uden om mediernes faldgruber - de utallige fristende slankekure, som lover uholdbart overraskende stort vægttab på utrolig kort tid.

Et varigt vægttab kræver grundlæggende ændringer af din kost og dine måltidsvaner. Der er desværre ingen lette løsninger, og en lynkur er og bliver et quickfix, hvor slutresultatet typisk er flere kilo på kroppen, end inden du startede.

I min optik er et vægttab ikke ensbetydende med forbud og at undvære det gode liv. Selvfølgelig vil dit ønske og valg om forandringer også være et fravalg af nuværende uhensigtsmæssige vaner. Det handler om af finde en balance, der fungerer for dig, og det kan jeg hjælpe dig med.

Hvis du har brug for rettesnor og inspiration til at komme i gang med dit planlagte vægttab, kan du se mine kostplaner her. Kontakt mig gerne for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt. Du kan se mine priser her » 

Samarbejde med Coach

Jeg har et tæt samarbejde med en Kognitiv Coach, som er specialiseret i at hjælpe med at skabe motivation, forandringer og realisere ønskede mål.

Følg med

Kom med på mit nyhedsfeed - så får du direkte besked om særlige tilbud, produkter og spændende nyheder - før alle andre.

© Copyright 2020 - Malene Lyngesen. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.