Min baggrund
Sundhed, ernæring, mad og måltider har altid været centrum for mine valg af uddannelser og karriere.
Efter 16 års med praktisk erfaring fra produktion af varme og kolde måltider, opskriftsudvikling og diætplanlægning besluttede jeg mig for en videreuddannelse. Der er ingen tvivl om, at det oplagte og meningsfulde valg var at uddanne mig til Klinisk diætist.
Min uddannelse
I 2008 blev jeg uddannet som Klinisk Diætist med autorisation fra Sundhedsstyrelsen, hvilket er din sikkerhed for kvalitet. Efterfølgende har jeg videreuddannet mig på Københavns Universitet, hvor jeg i 2011 fik min kandidatgrad i Klinisk Ernæring.
Min erfaring
Jeg har mange års klinisk erfaring fra mit arbejde på hospital.
Jeg er højt specialiseret inden for diætbehandling af korttarm syndrom, ileostomi, øvrige mave-, tarm- og leversygdomme og ernæringsterapi ved underernæring. Dette gælder behandling med både almindelig mad, sondeernæring, ernæringsdrikke og IV-ernæring.
Derudover har jeg solid erfaring med diætbehandling ved overvægt, intolerancer, hjerte-kar-sygdomme og diabetes.
Min faglighed
Jeg arbejder altid evidensbaseret. Det betyder, at min vejledning er videnskabeligt veldokumenteret, og derfor jeg ser det som min fornemste opgave at guide dig i de oftest forvirrende og modstridende sundhedsbudskaber.
I praksis
Min vejledning tager altid afsæt i dig, din situation, dine ressourcer og præferencer for mad, og jeg hjælper dig med at sætte gode og realistiske mål for din sundhed.
Dine kostændringer skal helst være så ukomplicerede og overskuelige som muligt, og derfor tager jeg i min vejledning udgangspunkt i helt almindelige fødevarer, som du kan købe de fleste steder.
Fortrolighed
Som Klinisk diætist har jeg tavshedspligt, og vores samtaler foregår derfor altid i dybeste fortrolighed.