KLINISK DIÆTIST
Kostplaner & Vægttab
Kostvejledning & Livsstilsændring

 

kostplan,kostplaner,vægttab,klinisk diætist,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring
AUT. KLINISK DIÆTIST
Cand. Scient i Klinisk Ernæring

kostplan,kostplaner,vægttab,klinisk diætist,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring

Professionel vejledning

Få den hjælp og støtte du har brug for. Du får kompetent vejledning med udgangspunkt i dine eksisterende vaner og præferencer.

Tips og gode råd

Pas godt på dine tarmbakterier

Pas godt på dine tarmbakterier

Hvis du spiser sundt, er dine tarmbakterier dine bedste venner. Tarmens mikrobiota er et komplekst økosystem, og dens betydning for sundhed og sygdom er de senere år blevet det ”nye sort” indenfor forskning.

Hvor meget får du for 100 kcal?

Hvor meget får du for 100 kcal?

Umiddelbart er der ikke dokumentation for at mellemmåltider er gavnlige i forbindelse med et vægttab, og det er en skrøne, at mellemmåltider holder din forbrænding i gang. For nogle kan mellemmåltider dog være en god ide.

Har du styr på portionsstørrelser?

Har du styr på portionsstørrelser?

Hvis du vil tabe dig, kan det være en god ide at spise mindre portioner. Hvis du spiser af en stor tallerken, er det nemt at fylde hele tallerkenen, og dermed indtager du hurtigt for mange kalorier.

Det siger kunderne

klinisk diætist,vægttab,kostplan,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring

"Malene er utrolig dygtig og imødekommende, nem at tale med og meget åben og forstående." Anne

"Jeg synes helt afgjort, at det gør en kæmpe forskel at komme til en professionel vejleder. En der ved, hvad hun taler om. Malene er utrolig dygtig, og jeg kan på det varmeste anbefale hende." Marianne

"Jeg har prøvet at tabe mig og ændre livsstil et utalt af gange. Det var først, da jeg tog den vigtige beslutning at få professionel og personlig vejledning, at jeg nåede mit mål.Nikolaj

Om Malene Lyngesen

Min baggrund

Sundhed, ernæring, mad og måltider har altid været centrum for mine valg af uddannelser og karriere.

Efter 16 års med praktisk erfaring fra produktion af varme og kolde måltider, opskriftsudvikling og diætplanlægning besluttede jeg mig for en videreuddannelse. Der er ingen tvivl om, at det oplagte og meningsfulde valg var at uddanne mig til Klinisk diætist.

Min uddannelse

I 2008 blev jeg uddannet som Klinisk Diætist med autorisation fra Sundhedsstyrelsen, hvilket er din sikkerhed for kvalitet. Efterfølgende har jeg videreuddannet mig på Københavns Universitet, hvor jeg i 2011 fik min kandidatgrad i Klinisk Ernæring.

Min erfaring

Jeg har mange års klinisk erfaring fra mit arbejde på hospital.

Jeg er højt specialiseret inden for diætbehandling af korttarm syndrom, ileostomi, øvrige mave-, tarm- og leversygdomme og ernæringsterapi ved underernæring. Dette gælder behandling med både almindelig mad, sondeernæring, ernæringsdrikke og IV-ernæring.

Derudover har jeg solid erfaring med diætbehandling ved overvægt, intolerancer, hjerte-kar-sygdomme og diabetes.

Min faglighed

Jeg arbejder altid evidensbaseret. Det betyder, at min vejledning er videnskabeligt veldokumenteret, og derfor jeg ser det som min fornemste opgave at guide dig i de oftest forvirrende og modstridende sundhedsbudskaber.

I praksis

Min vejledning tager altid afsæt i dig, din situation, dine ressourcer og præferencer for mad, og jeg hjælper dig med at sætte gode og realistiske mål for din sundhed.

Dine kostændringer skal helst være så ukomplicerede og overskuelige som muligt, og derfor tager jeg i min vejledning udgangspunkt i helt almindelige fødevarer, som du kan købe de fleste steder.

Fortrolighed

Som Klinisk diætist har jeg tavshedspligt, og vores samtaler foregår derfor altid i dybeste fortrolighed.
    
klinisk diætist,vægttab,kostplan,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring


Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt. Du kan se mine priser her » 

Samarbejde med Coach

Jeg har et tæt samarbejde med en Kognitiv Coach, som er specialiseret i at hjælpe med at skabe motivation, forandringer og realisere ønskede mål.

Følg med

Kom med på mit nyhedsfeed - så får du direkte besked om særlige tilbud, produkter og spændende nyheder - før alle andre.

© Copyright 2020 - Malene Lyngesen. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.