KLINISK DIÆTIST
Kostplaner & Vægttab
Kostvejledning & Livsstilsændring

 

kostplan,kostplaner,vægttab,klinisk diætist,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring
AUT. KLINISK DIÆTIST
Cand. Scient i Klinisk Ernæring

kostplan,kostplaner,vægttab,klinisk diætist,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring

Professionel vejledning

Få den hjælp og støtte du har brug for. Du får kompetent vejledning med udgangspunkt i dine eksisterende vaner og præferencer.

Tips og gode råd

Pas godt på dine tarmbakterier

Pas godt på dine tarmbakterier

Hvis du spiser sundt, er dine tarmbakterier dine bedste venner. Tarmens mikrobiota er et komplekst økosystem, og dens betydning for sundhed og sygdom er de senere år blevet det ”nye sort” indenfor forskning.

Hvor meget får du for 100 kcal?

Hvor meget får du for 100 kcal?

Umiddelbart er der ikke dokumentation for at mellemmåltider er gavnlige i forbindelse med et vægttab, og det er en skrøne, at mellemmåltider holder din forbrænding i gang. For nogle kan mellemmåltider dog være en god ide.

Har du styr på portionsstørrelser?

Har du styr på portionsstørrelser?

Hvis du vil tabe dig, kan det være en god ide at spise mindre portioner. Hvis du spiser af en stor tallerken, er det nemt at fylde hele tallerkenen, og dermed indtager du hurtigt for mange kalorier.

Det siger kunderne

klinisk diætist,vægttab,kostplan,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring

"Malene er utrolig dygtig og imødekommende, nem at tale med og meget åben og forstående." Anne

"Jeg synes helt afgjort, at det gør en kæmpe forskel at komme til en professionel vejleder. En der ved, hvad hun taler om. Malene er utrolig dygtig, og jeg kan på det varmeste anbefale hende." Marianne

"Jeg har prøvet at tabe mig og ændre livsstil et utalt af gange. Det var først, da jeg tog den vigtige beslutning at få professionel og personlig vejledning, at jeg nåede mit mål.Nikolaj

Betaling

Kostplaner betales direkte ved køb online. Betaling af øvrige ydelser kan ske ved bankoverførsel til:

Danske Bank
Reg.nr.: 0434
Kontonr.: 4743611357

  Eller via MobilePay på telefon: 20700738

Husk at oplyse for- og efternavn ved enhver indbetaling.

Betalingsbetingelser:

  • Forudbetalte konsultationer kan flyttes eller aflyses senest 24 timer før den aftalte tid. Ved senere aflysning eller udeblivelse fra en aftale faktureres kr. 250,- der modregnes forudbetalingen.
  • For undervisning og foredrag aftales særskilte betalings- og aflysningsbetingelser, som tager forbehold for tid anvendt til forberedelse og tilrettelæggelse.
  • Hvis et pakkeforløb stoppes, og der stadig er konsultationer til gode, refunderes betaling for de resterende sessioner ikke, men disse kan overdrages til anden part, hvis det ønskes.
  • Forudbetalte pakkeforløb er gyldige i 12 måneder fra datoen for første konsultation. Herefter annulleres eventuelle resterende ubrugte konsultationer.
  • Generel betalingsfrist: 7 dage forud for planlagte aftale. *
  • Overskridelse af betalingsfrist: Der fremsendes påmindelse. Ved fortsat manglende betaling annulleres aftalen.
* Der kan i visse tilfælde være indgået aftale om særlige betalingsbetingelser. En sådan aftale vil kun være gældende, såfremt den er skriftligt indgået mellem Malene Lyngesen og kunden/klienten.

klinisk diætist,vægttab,kostplan,kostvejledning,diætvejledning,slankekur,sund livststil,livsstilsændring

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til konsultationer hos privatpraktiserende kliniske diætister.
Du kan få kr. 250,- pr. konsultation og højst kr. 1.000,- indenfor en periode på 12 måneder (gruppe 1, 2 og 5). Læs mere her »

Private sundhedsforsikringer

Flere private sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger hos en autoriseret klinisk diætist. Eksempelvis PFA, Codan Sundhed, Danica, TopDanmark, Tryg, Mølholm, m.fl. Der er som regel krav om overvægt (BMI 30/35) eller undervægt (BMI under 18).

Dækning af udgifter til behandling hos autoriseret klinisk diætist kan sandsynligvis også bevilliges hvis der konstateres en alvorlig sygdom som kræver særlig kostvejledning. Der skal foreligge henvisning fra din læge. Kontakt dit eller din ægtefælles (som medforsikret) forsikringsselskab for præcisering af dine muligheder.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt. Du kan se mine priser her » 

Følg med

Kom med på mit nyhedsfeed - så får du direkte besked om særlige tilbud, produkter og spændende nyheder - før alle andre.

© Copyright 2020 - Malene Lyngesen. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.